2010. december 29., szerda

Lilláról

...is illene már írnom:)

Nagyon nagylány:) Sokat és ügyesen gyalogol, szabályosan szalad... Nagyon fura ez nekem, Lehel tán két éves is elmúlt, mire így tudott szaladni. Szerencsére már nem mászik annyira eszetlenül, mint pár hete, helyette viszont ugrál, meg bukfencezik mindenhol:D Ami még döbbenetes: állandóan öltözik-vetkőzik:) Kicsit bővebb nadrágot/ pólót már egyedül levesz, próbál felfelé is öltözni, Lehel alsónadrágját pl remekül fel tudja venni:D Folyton cipőt akar cserélni, lehúzza, ami rajta van, és próbál másikat felhúzni, persze nem sikerül, akkor jön hozzám, hogy segítsek:) Próbálkozik a beszéddel is, egyre ügyesebb. Mondja már, hogy anya, apa(ezt szigorúan csak akkor, ha Szilárd nem hallja:D), papa, mama, dzidzi, dzidzit(ezt így külön használja, nagyon ügyesen, ha csak mutatja, akkor dzidzi, ha kérni szeretne, akkor pedig dzidzit), dédi, mámmám, baba, cica, vauvau, kukuhrikú, kohrong, kahrika, gá-gá... Meg ami még nem jut eszembe:) Nagyon kis hízelgős, kedves, egy puszigép:D Nagyon könnyelműen szórja a puszikat, de azért messze Szilárd kapja a legtöbbet. Nagyon szeret pucérkodni:) Este fürdés előtt mindig kap kb 10 percet, jön-megy, mutogatja a pocakját, nagyon szereti, ha elájulunk, hogy meeekkkora pocak:D És menetrendszerűen odapisil a kanapé és az íróasztal közti kis zugba:D
Nagyon sokat szopik, volt mostanában pár jobb napja, amikor jöttünk-mentünk, és csak 3-4szer szopott nappal, és volt egy átaludt, meg néhány egyszerébredős éjszaka, de azért az a jellemzőbb, hogy nappal kb óránként jön, és iszik pár kortyot, éjjel meg a jóég tudja:D Nagyon sokszor ébred. Nagyon csibész:D Az a tipikus szemeseálljól gyerek. Falat firkál, ceruzát eszik, poharakat borogat, szekrényeket pakol és persze Lehelt piszkálja, és nem hagyja élni:D Szerencsére azért elég jól kijönnek, nagyokat humorizálnak, birkóznak, veszekednek:)
Továbbra is igazi nő, még a legoból is fésűt épít, kendőket aggat magára, nyakláncokat, fülbevalókat próbálgat a füléhez a tükör előtt:D Sok hiszti van ruha miatt, folyton szoknyában lenne.
Utálja viszont a pelenkázást. Minden pelenkacsere egy kabaré. Már előre utálom, ha cserélni kell. ugyanazt csinálja, mint anno Lehel, mikor újra pelenkás lett tavaly ősszel. Őrület. Lehet meg kéne próbálkozzunk a bilivel:)
Hordozni már nagyon keveset kell/lehet. ÁLtalában autózunk, ha mégsem, akkor meg gyalogol.
Ó, és tőlem meglepően: fogalmam sincs, hány kiló és hány centi:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése