És igen! NEKEM sikerült!!! Világ konyhai ántitálentumai egyesüljetek, és csodáljatok engem. NEKEM sikerült ragadósra főzni a Panzani tésztát is!!!!:)))))
Keblemre barátom:D A múltkor párolt káposztát csináltunk, már nagyon éhesek voltunk, vettünk ki belőle (minden más kész volt), a többit hagytuk tovább párolódni. kb fél méterre tőlünk égett le úgy, hogy egy heti áztatás után is több, mint 1 centis réteg maradt az alján... Az a lábas is ment a kukába:D
Én egyszer olyan szinten égettem oda a zacskós levest, hogy a fazék is menthetetlen volt...
VálaszTörlésKeblemre barátom:D A múltkor párolt káposztát csináltunk, már nagyon éhesek voltunk, vettünk ki belőle (minden más kész volt), a többit hagytuk tovább párolódni. kb fél méterre tőlünk égett le úgy, hogy egy heti áztatás után is több, mint 1 centis réteg maradt az alján... Az a lábas is ment a kukába:D
VálaszTörlés