2010. április 6., kedd

Fél éves

Bizony, bizony, fél éve már, hogy Sz 32 éves volt:D És szülinapjára megkapta ezt a kókuszdiófejűt:D


Ma voltunk védőnőnél, 9480g és 72cm. (Lehel PONTOSAN ugyanekkora volt)

És nagyon ügyes:) Múltkor már leírtam miket csinál, ami azóta új, hogy ha leültetem, megül, de nem ültetjük sűrűn azért:) Négykézlábazásból felül, csak nem tud kiegyenesedni, támaszkodik a kezeivel, négykézláb már nem csak térdel, hanem kinyomja magát lábujjhegyre, továbbra is hintázik, ha éppen úgy tartjuk, hogy ki tud támasztani a lábával, akkor ugrál:D
Sokat gagyarászik, nagyon barátságos mindenkivel, hihetetlen nyugodt baba. Annyira kis értelmesen beszél, hoyg meg vagyok róla győződve, hogy ez már valami létező nyelv, amit tévedésből megtanult a magyar helyett, csak én nem ismerem:D Nagyon szereti Lehelt, repkedve várja, hogy bohóckodjon neki valamit, vagy csak hozzászóljon, és már kacag is...
Sz-nek is nagyon örül, mikor hazaér este. Továbbra is nagyon szeret háton lenni, már a lendítésnél kurjongat és vigyorog.

Újabban reggel 5-fél6 körül kel, hiszen tavasz van, vétek lenne aludni. De csak kb 1 órát van fent, és visszaalszik (hintában, vagy az ágyon belealszik a szopiba). Napközben kb 2-3 ébren van, aztán alszik 1 órácskát, megközelítőleg sem alszik annyit, mint Lehel ennyi idősen. Este kb 8kor alszik el, éjjel nem tudom, hányszor eszik, továbbra sem ébredek fel teljesen rá...:)

Még mindig sokat szopik, tulajdonképpen még mindig csak szopik, amit eszik, az inkább csak kóstolgatás, amit nem is bánok, hiszen nem akartam szopit kiváltani a hozzátáplálással. Ami már most látszik, hogy az édes ízeket nem annyira komálja, de a répa, cékla, uborka, az jöhet bármikor. Sok gyerek kedvence, az avokádó sem jött be neki.

Boldog Felediket, Kicsilány!:)

1 megjegyzés:

  1. Szép súlya van a kisasszonynak, számomra felfoghatatlanul:):) Hanga 1,5 éves és ma mérték 9710grammnak:)

    VálaszTörlés