2010. január 15., péntek

Gyerkőcök

Lilla:

Nagyon huncut, eleven, élénk kislány. Nem olyan kis Buddha, mint Lehel volt. Állandóan ülne(persze, az ölünkben, és tartjuk:)), forogna, keresi az ingereket. Sokat mosolyog, nevet, gagyarászik, sikongat. Hason fekve nézelődik, kacérkodik Lehellel. Próbál oldalra fordulni, egyre többször sikerül is neki. A hideget ő is utálja, meg az ekcémája is durván előjön tőle, úgyhogy hanyagoljuk a nagy sétákat. Nő, mint a gomba, 74es ruhákat hord. Este 8-9 között elalszik, reggel 7-8 körül kel, közben nem tudom, hányszor eszik:) Napközben is sokat alszik, de csak és kizárólag hintában, vagy kendőben. Az ágya biztos szögekkel van kirakva, mert ahogy beleteszem, sír:) De nem baj, tök jó ruhát tárolni.:)

Lehel:

Kezd helyrerázódni, lassan visszatér az önbizalma. Megint sokat nevet, huncutkodik, egyre élénkebb a fantáziája, nagyon jó fej. Egyre kevesebbet nyíg, de azért még minidg sokat:) Szerepjátszós korszaka van, egész nap történeteket talál ki, és eljátsza azokat a legkülönfélébb eszközökkel. Persze véletlenül sem rendeltetésük szerint:) Étvágya igen változó, van, hogy napokig fényt eszik, aztán két nap kizabbantja a hűtőt. A beszéde nagyon komoly, olyan dolgokat bír mondani, hogy még mi is csak lesünk, pedig már volt időnk hozzászokni:) Kb szilveszter óta megint alszik délutánonként, ééééés: szombat óta nincs pelenkája, éjszakára se, elmenősre se, tegnap reggel óta már baleset se volt, ha eksön van, odamegy a bilihez, letolja a gatyát, és ha végzett szól, hogy segítsek öltözni. Nem bízom el magam, de nagyon örülök, mert nagyon zavart már a pelenka mindannyiunkat:)

Sokat játszanak együtt, nagyon szeretik egymást. Felköthetem a gatyám arra az időszakra, amikor már Lilla is aktívan vesz részt a játékban, szerintem kapnak egy gumiszobát:D Lehel szeretgeti, gurítgatja Lillát, játékokat visz neki, bábozik neki, ő pedig hangos sikongatással, és nagy vigyorgásokkal jutalmazza ezt, amitől Lehel is gurgulázik, nagyon édesek:) Lehel nagyon büszke rá, hogy az ő feladata, hogy este a D-vitamint belecsöppentse Lilla szájába:) Valamint ő hozhat pelenkát, és már a sok kenceficétjét is ismeri Lillának, azt is ő adhatja oda.

Egyszóval, ha lassan is, de alakul a helyzet. Mire jön a tavasz, minden megy majd, mint a karikacsapás:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése