2010. szeptember 16., csütörtök

Beavatás

Már régebbi dolog, de mindig elfelejtettem megírni.

Sz-el régebben többször voltunk a Hungaroringen, F1-en is, és más programokon is, meg egyáltalán, nagyon szeretjük a motorsportot... Gyerekkel még nem voltunk, pedig nagyon hiányzott, nagyon vágytunk már, de valamelyikünk mindig lebeszélte a másikat, hogy kicsik még a gyerekek, ahhoz is, hogy itt maradjanak, ahhoz is, hogy velünk jöjjenek. Pedig eltökélt szándékunk, hogy belenevelkednek ebbe a világba:) Aztán szeptember 2-án, csütörtökön valahogy egyszerre indult el a vezérhangya mindkettőnknél, amikor megtudtuk, hogy azon a hétvégén lesz Ferrari Racing Days, és Massa is itt lesz. (Lehel első szavai egyike a Massa volt:D)

Hát, hogy, hogy nem, két nap múlva a Hungaroring parkolójában találtuk magunkat, két gyerekkel, meg két hátizsákkal felszerelve:)

Tanulság:

- a versenyautók hangjától még mindig meghatódok, és hevesebben dobog a szívem:)
- ha az innivalót mosható pelenkába csomagolod, nem veszik észre a biztonsági őrök:)
- ha a SuperGold tribünön szoptatsz egy 11hónapos gyereket, mindenki furán néz rád
- ha ugyanitt felkötöd a hátadra, még furábban
- fülvédő a zaj ellen kötelező! (nekünk nem volt)
- egy 11 hónapost is lekötnek a versenyautók: kb 20 percig... de utána is remekül elvan, pl dumál a mögötted ülő pasikkal:)
- egy 3,5éves már élvezi a dolgot, mondjuk úgy 1,5 órán keresztül. Ha ütközés is van, az bingo, további 20percig elvan ennek a kielemzésével
- egy F1-hez még tényleg kicsik, ez a kétszer(szombat és vasárnap) 2-3 óra éppen elég volt nekik
- többet kéne versenyre járnunk:)

És végül néhány kép:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése