2011. február 4., péntek

Gyerekszoba

Többen kértétek, hogy tegyek képeket, milyen lett a lakás. Nos, a nagy része még romokban, pontosabban zsákokban, és dobozokban, a nappaliban se ágy, se íróasztal, csak két matrac, meg a dobozok, a polc össze van ugyan rakva, de még rögzítve nincs, így nem pakolunk bele, a vasalt ruhák vannak most benne, amíg ki nem szanálom a gardróbot... A gyerekszoba viszont majdnem kész, így arról hoztam képeket:)

A kisebb ágy Lilláé, a nagyobb értelemszerűen Lehelé,eredetileg az volt a terv, hoyg éjszakára összecsukom, de mivel a hátam semmit nem javult, így nem virgonckodok, marad kinyitva, kompromisszumként játszhatnak rajta, cserébe a kisebb padlófelületért:) Sokat agyaltunk, hoyg vegyünk-e nekik áygakat, de előbb utóbb emeleteset szeretnénk nekik, így egyenlőre maradnak a régiek. A lógós tárolót még nem lakták be, és a falakra is kerülnek majd képek. Egyszer:) Az alsó fehér függöny még 3m hosszú:), csak be van tűrve a párkányra, le kell még vágni, meg beszegni. Ami még nem látszik, az a plafonon a csillagos égbolt, az üvegtéglák között pedig az ugráló delfinek:) MIndkettő fluoreszkáló. Hát, kb ennyi. Szép lesz, ha kész lesz egyszer... Szerintem:)





Ja, a függöny:) Lehel szivárványos függönyt szeretett volna... Ennyire tellett:) De szerinte ez a legszebb szivárvány:)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett. Az üvegtéglák külön tetszenek. A csini pink bbkocsink is uolyan. :o

    VálaszTörlés
  2. Az üvegtéglák a gardrób nappali fényellátását biztosítják:) De télleg szépek... A mi babakocsink pécsi, biztos azét egyforma:D

    VálaszTörlés